Denim is terug

Denim tas Bershka

Denim is terug, van eigenlijk, nooit weggeweest. Zo heeft bijvoorbeeld de afgelopen jaren de skinny jeans wel in iedere kast gehangen. Op de Copenhagen Fashion Week speelde bij verschillende merken denim een hele grote rol voor de zomercollectie 2024.

Zomer 2024
De skinny jeans verdwijnt en baggy en loose fit maken haar rentree. Ook de denim broek die net tot over de knie, of boven de knie (jorts) valt, zullen we in 2024 veel gaan zien.
In de jaren 80 was de trend om denim op denim te dragen, iets wat ook weer terugkomt. Zo zien we al dat Zara de jeans trend heeft opgepakt met de denim cowboylaarzen, denim slippers, denim enkellaarsjes en buckethats. Je kan dus van top tot teen gekleed gaan in denim.

Daarnaast hebben we bij Bershka al een trendcategorie ‘denim’ gespot met daarin denim tassen, denim boots en oversized denim jeans geïnspireerd op de skatebroeken uit de jaren ‘90.

Ook de jorts oftewel de wijde denim bermuda, net tot over de knie, of boven de knie valt, gaan we veel terug zien. Fashion icon Tessa van Montfoort liet in een reel al zien hoe zij de jorts van Zara combineert.

Sieraden bij denim
Welke sieraden staan tof bij denim? Goud- of zilverkleurige sieraden. Dus geen gekleurde (kralen) sieraden. Maar sieraden die zichtbaar zijn maar zonder teveel poespas. De sieraden van The Western Collection zijn perfect om te dragen bij denim.

DENIM COWBOYLAARZEN ZARA
Denim cowboylaarzen Zara
Skater jorts PULL&BEAR
Denim bucket hat Zara
DENIM SKATER JEANS BERSHKA
Denim skater fit jeans Bershka
Denim tas Bershka

Dit vind je misschien ook leuk:

7 november 2023

Two tone sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

𝙎𝙃𝙊𝙋 𝘿𝙀 𝙕𝙊𝙈𝙀𝙍𝘾𝙊𝙇𝙇𝙀𝘾𝙏𝙄𝙀
𝙳𝚎 𝚂𝚙𝚛𝚒𝚗𝚐/𝚂𝚞𝚖𝚖𝚎𝚛 𝚌𝚘𝚕𝚕𝚎𝚌𝚝𝚒𝚎 𝚒𝚜 𝚗ú 𝚘𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 🌴