Over ons

Shabby Tiger Jewelry is een Nederlandse sieraden en accessoires webshop.

Wij zijn er voor jou: meiden en vrouwen die uniek, puur en eigenzinnig zijn en die het leuk vinden om bij de Shabby Tiger Club te horen.

De meeste sieraden in onze webshop zijn gemaakt van stainless steel, oftewel roestvrij staal. Dit materiaal verkleurt niet, blijft mooi en is sterk. De focus van Shabby Tiger ligt dan ook op stainless steel.

In onze webshop vind je ook Shabby Tiger Design; door Shabby Tiger handgemaakte of samengestelde sieraden of accessoires. Doordat het unieke ontwerpen zijn, zal je de producten nergens anders tegenkomen. Wat leuk is aan onze designs; ze zijn customizable. Oftewel, je kan jouw sieraad helemaal maken zoals jij dat wilt. Zie je voorbeeld een bedel die je leuk vindt, maar vind je de oorringen te groot of te klein, stuur ons dan gerust een berichtje met jouw wensen en dan kijken we of jouw perfecte oorbellen kunnen maken of samenstellen. Of zie je een armbandje met 1 kleur kraaltjes, maar wil je liever verschillende kleuren kralen? We zijn maar 1 mailtje van je verwijderd.
Ben je op zoek naar iets specifieks wat wij (nog) niet verkopen? Laat het ons weten!

Wij worden blij van blije tijgers. Jij dus. Een blije klant.

Shabby Tiger, Dutch jewelry for every tiger

ʟᴇᴠᴇʀɪɴɢ ʙɪɴɴᴇɴ 48 ᴜᴜʀ ✨ ɢʀᴀᴛɪꜱ ꜱᴍɪʟᴇʏ ᴛᴀꜱ ʙɪᴊ ʙᴇꜱᴛᴇᴅɪɴɢ ᴠᴀɴ €40 ᴏꜰ ᴍᴇᴇʀ ✨ ᴀʟᴛɪᴊᴅ ᴀʟꜱ ᴄᴀᴅᴇᴀᴜᴛᴊᴇ ᴠᴇʀᴘᴀᴋᴛ
ʟᴇᴠᴇʀɪɴɢ ʙɪɴɴᴇɴ 48 ᴜᴜʀ ✨ ɢʀᴀᴛɪꜱ ꜱᴍɪʟᴇʏ ᴛᴀꜱ ʙɪᴊ ʙᴇꜱᴛᴇᴅɪɴɢ ᴠᴀɴ €40 ᴏꜰ ᴍᴇᴇʀ