Retourneren en ruilen

STJ TIJGER ORANJE

Als je een artikel wilt retourneren vul je het retourformulier in.

STJ TIJGER ORANJE

Het is niet mogelijk om sale of custom made artikelen te ruilen of retourneren. Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk om oorbellen, haaraccessoires en haarbanden te retourneren of ruilen.

STJ TIJGER ORANJE

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als producten ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

STJ TIJGER ORANJE

De kosten voor de retourzending worden niet vergoed door Shabby Tiger. Jij bent verantwoordelijk voor de verzending en verpakking van producten die je terugstuurt naar Shabby Tiger. Shabby Tiger raadt daarom aan om retouren aangetekend en verzekerd retour te versturen en de producten extra goed te verpakken.

STJ TIJGER ORANJE

Na invullen van het retourformulier ontvang je binnen 1 werkdag de retourinstructies per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van jouw oorspronkelijke betalingsmethode. Je ontvangt alleen het bedrag van de geretourneerde artikelen en niet van de eventuele verzendkosten.
Het bedrag kan alleen worden terugbetaald op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

STJ TIJGER ORANJE

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw aankoop. Als je dat toch niet bent, dan heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen.

STJ TIJGER ORANJE

Shabby Tiger biedt terugbetaling aan. Wil je een artikel ruilen dan raden we je aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die je wenst.

ɢʀᴀᴛɪꜱ ꜱᴍɪʟᴇʏ ᴛᴀꜱ ʙɪᴊ ʙᴇꜱᴛᴇᴅɪɴɢ ᴠᴀɴ €40 ᴏꜰ ᴍᴇᴇʀ
𝙳𝚎 𝚂𝚙𝚛𝚒𝚗𝚐/𝚂𝚞𝚖𝚖𝚎𝚛 𝚌𝚘𝚕𝚕𝚎𝚌𝚝𝚒𝚎 𝚒𝚜 𝚗ú 𝚘𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 🌴